Sanitex
Sanitex
Sanitex
  • Acasa
  • Promotii
  • Servicii
  • Despre noi
  • Clienti
  • Cosul
  • Contact
Schmierseife - Detergent pardoseli

Detergent economic pentru pardoseli, cu aplicare manuala - cu mopul. Schmierseife este un detergent pe baza de sapun conceput pentru curatarea tuturor pardoselilor.

Detalii promotie

PV-105

Detergent pentru spalarea manuala a pardoselilor pe baza de sapun. PV-105 are un efect de ingrijire si confera pardoselei o noua stralucire.

Detalii promotie

Seifenreiniger - Detergent pardoseli cu alcool

Detergent cu spumare redusa pentru utilizare in masinile automate. Elimina atât murdaria grasa, uleioasa cât si dungile de depuneri de pe pardoseli din PVC, piatra, linoleum.

Detalii promotie

PRO-320 - Detergent automat pardoseli

Detergent ultraconcentrat pentru pardoseli, cu alcool si sapun. Spumarea redusa a detergentului permite ulitizare in masinile automate de spalat pardoseli.

Detalii promotie

Piccomat DC

Detergent industrial pentru service-uri si fabrici. Putere mare de curatare a lubrifiantilor, motorinei, etc. Ultra-eficient, necesita clatire pentru neutralizare, dupa aplicare.

Detalii promotie

Piccomat FS

Detergent industrial pentru pardoseli poroase - beton, caramida, gresie. Solutia ideala pentru locatii industriale cu pardoseala din beton elicopterizat.

Detalii promotie

Wischpflege - Detergent pardoseli sportive

Detergent pentru pardoseli sportive. Conform standardului DIN 18032 – intretinerea pardoselilor in salile de sport

Detalii promotie

STARK - Detergent murdarii grele

Detergent pardoseli industriale pentru murdarii grele.Indeparteaza urmele de grasime, ulei si alte murdarii de pe suprafete precum plastic si PVC.

Detalii promotie

Glanz - Detergent-poliș pardoseli

Detergent pardoseli pe baza de polimeri, pentru curatenia de intretinere rapida a tuturor tipurilor de pardoseli lavabile.

Detalii promotie

WischWachs - Ceara pardoseli

Detergent-ceara cu efect de curatare si ingrijire printr-o singura actionare. Ofera o noua stralucire prin ceara naturala.

Detalii promotie

PRO-480 - Detergent parchet

Detergent special pentru spalarea pardoselilor din parchet laminat si natur. Curata si protejeaza pardoselile din laminat intr-o singura actionare.

Detalii promotie

PRO-720 - Detergent linoleum

Detergent automat/manual pentru curatarea pardoselilor din linoleum si cauciuc. Efect de conservare in timp a suprafetei.

Detalii promotie

Solutie pardoseli parfumata-Tersol Superfresh

Pentru curatarea zilnica a tuturor suprafetelor rezistente la apa, gresie, faianta, ferestre etc. Nu formeaza straturi. Uscare rapida lasand in urma stralucire si parfum de lunga durata.

Detalii promotie

BLUE STAR

Detergent premium pentru pardoseli. Folosire automata si manuala. Ofera spatiului o aroma foarte placuta si de lunga durata. Se usuca rapid.

Detalii promotie

Sensitive Lemon

Detergent general pentru pardoseli, cu alcool. Aroma usoara si placuta de lamaie. Uscare rapida

Detalii promotie

Limba